Huidproblemen onder de loep: Huidveroudering

Vanaf ongeveer je 25ste levensjaar begint de huid tekenen van veroudering te laten zien. De huid begint dunner te worden. Dit komt doordat de celdeling minder wordt. Ook worden de elastine- en collagenevezels minder en gaat onze huid verslappen. Hierdoor gaan we lijntjes en rimpeltjes in de huid zien. Door deze lijntjes en rimpeltjes kunnen we er moe en “oud” uit zien.

Huidveroudering tegengaan
Gelukkig kunnen wij hier veel tegen doen. Niet alleen met de huidige technologie qua apparatuur, maar ook dankzij de nieuwe onderzoeken naar werkstoffen. Door deze nieuwe technieken kunnen wij onze huid echt verbeteren en huidveroudering tegengaan. Tegenwoordig hoeft er niet meteen meer een mes of spuit aan te pas te komen om er goed uit zien!

Huidveroudering voorkomen
Voorkomen is beter dan genezen, begin daarom op tijd met goede huidverzorging. Er zijn veel huidverbeterende behandelingen van Reviderm. Zoals de microdermabrasie, zuurstofbehandeling en de diverse peelingen en verstevigende maskers. Belangrijk is wel dat alles ondersteunt wordt met de juiste producten dus start elke ochtend en avond met een reiniging, verzorgende dag- en nachtcrème die afgestemd zijn op je huid. Er zijn ook diverse producten die ervoor zorgen dat het huideigen collageen wordt gestimuleerd.

Het is belangrijk om een goede oogcreme en hals-/decolletécrème te gebruiken, hier is de huid vele malen dunner en heeft dus andere behoeften. Gebruik minimaal 1x per week een gezichtspeeling en een anti-aging masker. Optioneel kunt je dit nog aanvullen met speciale serums en ampullen.

Professioneel advies & behandeling
Vraag naar deze specialistische behandelingen en producten bij Salon Wilgenroos.