Het intakegesprek

Een goede schoonheidsbehandeling is maatwerk, volledig afgestemd op de specifieke wensen en behoefte van je huid. ”Je huid verteld het verhaal”.

Een gezichtsbehandeling begint altijd met intakegesprek om zo de wensen en doelen vooraf te bespreken. Elke behandeling zal afgestemd worden op de behoefte van u huid. Samen maken we de doelen vooraf duidelijk door middel van een stappenplan.  Als eerste behandeling zal er gestart worden met een kennismakingsbehandeling. Mijn passie en tevens specialisatie is huidverbetering of het gaat om acne, couperose of een anti-age behandeling u bent hier aan het juiste adres.

Na afloop van de behandeling zal ik altijd vrijblijvend advies geven om thuis de behandeling te ondersteunen en ervoor te zorgen dat het resultaat lang aan zal houden.

Kortom, advies op maat dat precies aansluit bij jouw huidtype en jouw wensen! Door de juiste behandelingen en producten voor de thuisverzorging te adviseren staan behandelingen bij Schoonheidssalon Wilgenroos garant voor optimale resultaten.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bel of mail voor een persoonlijk intakegesprek.