Beautybehandelingen

Salon Wilgenroos is gespecialiseerd in huidverbeterende gezichtsbehandelingen.

Huidveroudering begint tussen de 25 en 30ste levensjaar. Na die tijd neemt de celdeling af en slaat de huidveroudering toe. De eerste tekenen van huidverouderingen is vaak te zien bij de ogen en de hals. De aanmaak van collageen en elastine neemt af waardoor de huid zijn stevigheid verliest. Zo worden droogte lijntjes zichtbaar. Begin daarom tijdig met de juiste verzorging. Vaak hoor ik terug dat het lastig is welke volgorde belangrijk is, maar ook welke producten belangrijk zijn en hoe je deze dient te gebruiken.

Het is belangrijk om je huid goed te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals vrije radicalen, het wisselende weer, zoals zon maar ook de kou. Maar ook stress en voeding hebben een grote invloed op je huid en kunnen je huid beschadigen.

Wilt u meer weten over huidverbetering en welke producten geschikt zijn voor je huid, neem contact met mij op en krijg vrijblijvend advies over een plan op maat.

Langzaam begint de huidveroudering. De eerste tekenen van huidveroudering vaak rondom de ogen  en in de hals. De aanmaak van het collageen bindweefsel en de elastine vezels neemt af en de huid verlies haar stevigheid. Zo worden droogte lijntjes, rimpels, pigmentvlekken, contourverlies zichtbaar. Begin daarom tijdig met een goede verzorging, want voorkomen is beter dan genezen. Huidverzorging begint bij een goed advies over de thuisproducten.

Wil je meer weten over huidverzorging? Kom dan vrijblijvend langs zodat we samen het beste behandelplan voor je kunnen samenstellen.

Voor de gezichtbehandelingen kunt u een keuze maken uit verzorgende of verbeterende gezichtsbehandelingen. Welke keuze u ook maakt,  de behandeling zal elke keer afgestemd worden op de behoefte van uw huid.

Huidverzorgende behandeling:

De huidverzorgende behandeling omvat de volgende elementen: reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren/harsen van de wenkbrauwen, massage van nek, schouders en decolleté, masker en tot slot een dag- of nachtverzorging.

Huidverbeterende behandelingen.

Bij de huidverbeterende behandelingen, maak ik gebruik van de producten van GENCOS. Deze producten zorgen ervoor dat we uw doel sneller kunnen behalen. De producten werken huidverbeterend, stimuleren en activeren de aanmaak van nieuwe cellen en geven zodoende de huid een nieuwe structuur en optimale conditie.  In combinatie met een plan voor thuis zorgen we samen voor het beste resultaat.

De huidverbeterende behandeling omvat de volgende elementen: reiniging, peeling (2 fase peeling), onzuiverheden verwijderen, epileren/harsen van de wenkbrauwen, massage van nek, schouders en decolleté, masker en tot slot een dag- of nachtverzorging.

Aanvullende beautybehandelingen:

Het epileren en verven van wimpers en/of wenkbrauwen.
Diverse harsbehandelingen.
Aanvullende losse supplementen: ampullen / oogpads / ultrasoundbehandelingen.