GENCOS behandelingen

Huidverbeterende behandeling:
Huidverbeterende behandeling met de beste producten afgestemd op de behoefte van uw huid. Elke behandeling wordt er een plan afgestemd op de behoefte van je huid. Immers verteld jou huid het verhaal.

Microdermabrasie + Ultrasound 90 minuten:   130,-
Allerbeste en nieuwste microdermabrasie apparaat! Microdermabrasie is een geweldig behandeling met veel en langdurig resultaat. Grove poriën , littekens en rimpeltjes worden minder diep en minder zichtbaar. Je kunt het vergelijken met het zandstralen van je huid, een diepe peeling, die een aantal laagjes van je huid af haalt.  De ultrasound, zijn geluidsgolven die zorgen voor een gladder, fijnere huid. Zorgt dat je huid zelf collogeen aanmaakt, na de ultrasound kan je huid beter producten opnemen en die komen dieper in je huid.

De behandeling ziet er als volgt uit:

*reinigen, 2 fase peeling, doorbloedend masker, prepreiniger, uitgebreide microbehandeling, daarna ultrasound, voedend masker, afsluiten met serum, oogcreme, dag of nachtcreme

 

Microdermabrasie + Ultrasound kuur:
Na een Microdermabrasie behandeling ziet u direct verbetering; de huid ziet er frisser, stralender, gladder en vitaler uit. Voor het mooiste effect is het advies om de microdermabrasie in kuur verband te ondergaan. Er is een sterke vermindering van oneffenheden, pigmentvlekken en rimpeltjes. Bij een kuur vanaf 4 behandelingen krijgt u 10% korting op de behandeling die u koopt tijdens de kuur.

 

Fruitzuurbehandeling

Fruitzuur peeling is een unieke sterke peeling. Het bestaat uit fruitzuren (aha’s), die de huid ontdoen van dode huidcellen en die de huid lichter maken – ideaal voor pigmentatiestoornissen, anti-aging en littekens. Dankzij de formule, die qua ingrediënten zeer fijn op elkaar is afgestemd, worden de fruitzuren goed door de huid verdragen en de huid optimaal gestimuleerd en geactiveerd.